How to Order

Dear customer...

We will reply your order within 24 hours.  You are advised to make an order 2 or 3 weeks before the pick up date. Please confirm your phone number & pick up date/time before summit the form. We will start making your order once we received 50% deposit from you. Thank you :)

Name
Email Address:
Contact number:
Types of order:
Size of cake/cupcakes:
Details (pick up date/time, wording, theme)

This online form was provided by Freedback.

Friday, 27 December 2013

HANTARAN NADIAH


Theme : Mint green
16pcs Red Velvet Cupcakes
Small size ( 2oz )
Price : RM50

Saturday, 21 December 2013

Friday, 20 December 2013

ORDER 20 DECEMBER 2013




100pcs Double Chocolate Chip Muffins &
100pcs Vanilla Muffins

Harga:
Bawah 200pcs : RM1.20/each
201 hingga 500pcs : RM1.10/each
501pcs ke atas : RM1.00/each

Size : Large

* Harga termasuk plastik transparent seperti di atas.


50pcs Chocolate Stick

Harga : 
Bawah 200pcs : RM1.50/stick
201 hingga 500pcs : RM1.40/stick
501pcs ke atas : RM1.30/stick 



60pcs Chocolate Stick 
(XOXO & LOVE)

Harga :
Bawah 200pcs : RM1.80/stick
201 hingga 500pcs : RM1.70/stick
501pcs ke atas : RM1.60/stick

* Harga termasuk plastik transparent & riben.

Tuesday, 17 December 2013

MINION CAKE

Customer : Syida, Kpkt




2 layered Chocolate Moist Cake with buttercream

Size : 9inch
Weight apx : 1.3kg


Saturday, 7 December 2013

HANTARAN CUPCAKES

Customer : Amalina



16pcs Chocolate Moist Cupcake

Theme : Purple & Mint green
Size : Small (2oz)
Price : RM40



CHOCOLATE VELVET CAKE


Chocolate velvet cake with kit kat. Covered with cream cheese & ganache on top.

Size : 8 inch
Price : RM120






Wednesday, 6 November 2013

MINI CAKE FOR HER



Devil's Food Chocolate Cake
Size : 4inch
Apx weight : 7++gm
Price  : RM45

Tqsm Mai ( Taming Jaya, Balakong )

Sunday, 3 November 2013

Monday, 21 October 2013

Saturday, 19 October 2013

REAL CONGO BARS



Selamat berhujung minggu.. 
Menu minum petang : Congo Bars

Sekejapan je habis. Rasa ala-ala brownies yang di taburi hirisan badam & coklat cip.

Untuk tempahan sila hubungi saya di 0109036850. InshaAllah saya akan reply mesej2 anda dalam masa 24jam.

Tuesday, 15 October 2013

SALAM AIDILADHA




Vanilla Buttermilk Cake with steam buttercream

Size : 8inch
Weight apx : 1.8kg
Price : RM 90

Whatsapp 0109036850 for more information. 




Sunday, 6 October 2013

HYDRANGEA AND TIFFANY





Vanilla Buttermilk Cake with steam buttercream

Size : 6inch
Price : RM 90

Whatsapp 0109036850 for more information. 

Fb : Double N Gifts
Instagram : doublengifts


Saturday, 21 September 2013

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU

Macam biasa saya jarang upload tempahan2 dalam blog ni. Nak di jadikan cerita handphone saya ada problem dengan software. Kata orang kedai tu sebab saya upload theme. Sebelum ni pernah jadi dan saya terpaksa tukar memori kad. Nasib baiklah memori tu ada warranty seumur hidup. Fuhhh, selamattt.. yang tak selamatnya gambar2 tempahan. Huwaaaaaa!! Sedih tak terkata. Ada yang sempat backup tu ada l simpanannya, yang tak ada???? Memang silap saya sendiri sebab tak buat backup benda2 penting macam ni.. takpelah..dah tak ada rezeki :)


Ok.sekarang durian dah datang balik musimnya. So saya dengan berbesar hati membuka semula tempahan untuk durian crepe. Memandangkan saya dah ada supplier saya sendiri dengan harga yang agak berpatutan (selalu sangat beli sampai jadi regular customer), so saya decide nak extrakan lagi isi durian di dalamnya. Yelaaa..dah dapat harga yang berpatutan,  tak salah rasanya kita kongsi dengan pelanggan.kan3?? Hehe..






Lately ni kerap jugak baked pavlova.. alhamdulillah.. practice makes perfect.. kat bawah ni pulak kite baked pavlova utk classmate time skolah dulu. Size pavlova ni xsama dengan size yg saya jual. Memandangkan kami bertiga ajer so tak sesuai la nak buat large size.jenuh pulak nak ngabehkannye. Ni small size je :) 



Tutup cerita pavlova.kite bukk cerita kek pulak. Masa hari raya hari yang lepas sempat jugak la buat 2 biji kek untuk bawak balik kampung. Satu nak sambut harijadi makcik pakcik & semperna hari raya. Satu lagi semperna majlis pertunangan makcik bongsu.



Chocolate cake with buttercream
Size : 13 inch
Price : RM 130



Fondant cake with quilted design. 
Size : 7 inch
Price : RM220










Friday, 21 June 2013

KOLEKSI BISKUT RAYA 2013


MARZOLA
RM 24/ 50 BIJI


TART NENAS 
RM25 / 50 BIJI


M&M COOKIES
RM25 / 50 BIJI 


ORANGE CRUNCHY
RM24 / 50 BIJI


BUTTER COOKIES
RM 28 / 50 BIJI


CATERPILLAR
RM24 / 50 BIJI


TART CHOCOLATE
RM 22 / 24 BIJI



ALMOND CRISPY
RM25 / 50 BIJI


GRANOLA CRUNCHY
RM24 / 50 BIJI


SARANG SEMUT
RM24 / 50 BIJI